– Jillings Timmerwerken –
Werkwijze

Bij Jillings Timmerwerken zijn wij vaak bezig met prefab, zoals prefab dakkapellen. Deze produceren wij in onze werkplaats. De dakkapellen worden wind- en waterdicht geplaats bij uw op locatie.

Als u een andere prefab wens heeft, zoals een schuur of dakopbouw dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Als u de wens heeft om een woning uit te breiden, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Indien uw wens anders is dan de bovenstaande opties, dan zijn wij ook bereid om hiervoor te kijken naar de passende mogelijkheden.

Aanvraag

Heeft uw een aanvraag gedaan via onze website?  Dan garanderen wij dat wij binnen twee werkdagen met uw aanvraag aan de slag gaan, zodat wij uw zo snel mogelijk te woord kunnen staan. Jillings Timmerwerken zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met uw opnemen, om de werkzaamheden met uw door te nemen.

Offerte en Ontwerp

Als u akkoord gegaan bent met de offerte, dan zullen wij met uw een afspraak in plannen om bij u langs te komen om alle wensen door te nemen en eventueel advies en ideeën met uw door te nemen. Vervolgens meten wij de situatie op zodat wij hier tekeningen op kunnen realiseren. Hierna zullen wij de productie van start zetten, zodat uw project in werking wordt gezet. Indien mogelijk is kunnen wij voor uw een vergunning aanvragen.

Start werkzaamheden

Jillings Timmerwerken begint samen met u om de planning door te nemen, zodat u weet wat wanneer gaat gebeuren. Vervolgens worden onze prefab klussen in onze eigen werkplaats gemaakt, waarbij er rekening gehouden wordt met uw wensen. Andere werkzaamheden zoals aanbouw, verbouw en renovatie worden op de locatie van de klus zelf uitgevoerd. Waar wij samen met uw naar een perfect eindresultaat streven.

Oplevering

Op de afgesproken opleverdatum controleren wij samen met u of alle werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd zijn. Eventuele opleverpunten worden genoteerd en zullen binnen een aantal werkdagen verholpen worden. Uiteraard geven wij op het opgeleverd werk garanties, zoals wat met u afgesproken is.

Scroll naar boven